maanantai 26. tammikuuta 2009

Vähän lisää valaistusta...

Kerronpa vielä tässä aikani kuluksi, miten homma tänään eteni. (Ei sitten tule edellisen tarinan pituisia romaaneja niin paljon! ;) )

Menin siis uudestaan vanhaan Funkyyn ja Colin oli onneksi kotona. Katselin taas huoneita ja valitsin sitten ylimmästä kerroksesta melko ison huoneen, joka oli hinnaltaan sopiva, eli 300 euroa. Vitali tuli maaliostoksilta ja lupasi aloittaa hommat mun huoneesta, että pääsisin muuttamaan huomenna.

Mentiin vielä yhdessä molempien kundien kanssa ryöstöretkelle ihan vieressä olevaan Carmenin omistamaan taloon, joka myös on ollut ennen hostelli, mutta jonka Carmen aikoo nyt myydä. Lähinnä tarkoitus oli etsiä öljypatteri mun huoneeseen (koska rouva vuokraemäntä ei halua tuhlata rahaa lämmitykseen, jos monta huonetta on tyhjillään) sekä siivousvälineitä. Jotain ämpäreitä ja moppi löytyi ja onneksi myös lämpöpatteri! Lisäksi mukaan tarttui aika hieno jalkalamppu. Mun huone on nimittäin melko hämärä (monessakin mielessä). Myöhemmin kysyin Carmenilta, voinko hakea vielä muutaman huonekalun Antinosta ja saan kuulemma otta yhden pöydän, kaksi tuolia ja pienen kinuamisen jälkeen pikku lipaston/yöpöydän.

Colinin täytyi lähteä tuuraamaan Jaanaa Funkyyn ja me ruvettiin Vitalin kanssa rehaamaan vanhoja kerrossänkyjä pois mun uudesta asunnosta. Vitali alkoi sitten repiä kylppärin alimpia kaakeleita ja mä vähän hioin paria seinää maalausta varten ja siivosin vähän. Huomenna pitää yrittää saada kaikki kuntoon ja tavarat muutettua.

Tapasin myös Marie-Solin (?) pari kaveria ja juotiin teetä kattoterassilla. Dario-niminen poika kutsui meidät kaikki katsomaan jotain bändinsä koesoittokeikkaa jonnekin vuoristokuppilaan, lähelle sen kotia ens viikolla. Vois olla mielenkiintoista!

Sitten, koska kuvat on kivoja, täältä pesee!


(Eli hyvät naiset ja herrat tuo tuolla punaisessa rinkulassa on uusi kotini. Oikeesti.)


(...Ja tässä mun huone sisältä. Laitan parempia kuvia sitten kun toi pöly vähän laskeutuu ;D )

(Funky familyn miesvahvistukset eli Colin ja Vitali)

Ja ettei tää nyt ihan surkeelta näyttäis, pari maisemakuvaa lähikulmilta...


(Katedraalin edestä)


(Siis tämän)


(Ja vähän Plaza Trinidadia appelsiinipuineen ihan tän uuden Funkyn vierestä)

2 kommenttia:

  1. Heip! Edellinen kommentti oli hieman lyhyt. Juuri tällä hetkellä saattaisin matkustaa 18 tuntia päästäkseni sinne. Olen juuri ahertanut päätötyöni parissa, ulkon lunta ja pakkasta ja kohta töihin, siis lentolippua varaamaan. Kun palaat, niin tuothan punkkua! Täällä kaikki hyvin, kevättä odotellen, joten ei onneksi käy aika pitkäksi :) Halauksia ja rutipudistus!

    VastaaPoista