torstai 29. tammikuuta 2009

Home sweet home

Nonni! Nyt alkaa jo tuntuakin kodikkaalta! Tarvittiin pari reissua noin kolmen kilometrin päässä sijaitsevaan Carrefour-nimiseen hypermarkettiin ja muutama visiitti keskustan pikkupuodeissa, ennen kun kaikki tarpellinen oli hankittu ja nyt alkaa näyttää hyvältä! ...Voin alkaa hankkia kaikkea tarpeetonta, mutta kivaa! ;)

En kyllä oikeesti, koska sattui pikku vahinko ja ostin 75 euroa maksavan pienen öljypatterin, jonka luulin maksavan vaan 30 euroa... Marisolkaan ei huomannut, että katseltiin väärää hintalppua. Pikku moka, mutta Marisol ehdotti, että palautan vaan laitteen ihan pokkana ja ostan halvemman jostain muualta. Pitää koittaa huomenna...

Eilen ja tänään on vihdoinki näkynyt vähän aurinkoa! Tai tänään oikeastaan on paistanut koko päivän. Aamulla käytiin Vitalin kanssa Carrefourissa ja sen jälkeen paistoin Marisolille ja Vitalille lettuja kiitokseksi kaikesta avusta tavaroiden etsimisessä ja kantamisessa. Nyt istun kattoterassilla kirjottelemassa ja ottamassa aurinkoa. Marisol lainasi mokkulaansa ja pystyn siis käyttämään myös nettiä. Helmee!

Onneks mun vuokrasopimuksessa sanotaan, että netti sisältyy hintaan, joten Carmenin on pakko saada se toimimaan myös mun huoneessa! Nyt lähinnä alakerran kylmässä aulassa voi olla varma, ettei yhteys katkee kesken kaiken...

Laitan vähän kuvia meidän kattoterassista (joka siivottiin eilen Marisolin kanssa) ja maisemista!

(Tässä terasssin kulmaus, myös keittiö on täällä...)


(Onko teidän parvekkelta tällasta näkymää? Vuoret ei näy, mutta ne on tuolla pilvessä.)


(Ja vielä kuriositeettina: Oltiin yhtenä iltana tapas-baarissa nimeltä K-ito Emilen kanssa. Koko tämä setti maksoi 4 euroa. Siis punkkulasillinen, olut, oliiveja ja koko annos tapaksia. Muy bien!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti