tiistai 10. helmikuuta 2009

Ratkaisuja H-I-T-A-A-S-T-I, mutta toivottavasti varmasti

Koko sunnuntaipäivän vietin internetin ihmeellisessä maailmassa uutta asuntoa etsien. Lähetin ehkä kolmisenkymmentä yhteydenottoa, mutta vain kahteen vastattiin. Eilen olin sitten katsomassa paria asuntoa, mutta ei niistä ollut mihinkään. Samanlaisia kosteusongelmia joka puolella ja lisäksi todella masentavia loukkoja muutenkin.

Carmen ei tietenkään juuri eilen ollut Funkyssa töissä, mutta lopulta päätin soittaa ja ilmoittaa yllättävästä käänteestä. Hän ehdotti, että muuttaisin viereiseen, Granada-nimiseen huoneeseen ja koettaisin, voisinko asua siellä. Vähän epäilyttää, miten homma sujuu, mutta ei tässä juuri vaihtoehtojakaan ole. Toisaalta olo on muutaman päivän ollut parempi, vaikka olenkin asunut samassa homeloukossani. Huimausta ei ole ainakaan enää ollut. Ja kuten Vitali sanoi, Granada on niin aurinkoinen ja valoisa huone, että ehkä se ei tosiaan ole niin homeinen...

Vitali asuu nyt kuitenkin Granadassa ja aloitin tänään vaan makuuhuoneen siivouksella (Granadassa on siis kaksi huonetta!). Seinät olivat kuitenkin niin huonossa kunnossa, että vaadin maalausta. Kävin ostamassa kittiä ja Vitali paikkaili pahimmat montut. Maalaan varmaan itse seinät huomenna. Jos pääsisin vaikka muuttamaan ainakin yöksi uuteen lokeroon. Carmen saa luvan kutistaa vuokraa siitä hyvästä, että oon siivonnut kohta puolet talosta.

Sain ihan virallisesti töitä myös Carmenin toisen vanhan hostellin, Antinousin siivoomisesta. Vitali on remontoinut sen ihan kunnolla ja Carmen kysyi, haluaisinko ottaa hommakseni paikkojen putsaamisen. Lupasin, ja tämän päivän olen siivonnut siellä. Carmenia en tosin ole taaskaan saanut kiinni koko päivänä. Pitää huomenna taas yrittää mennä uuteen Funkyyn setvimään asiat kunnolla.

Mañana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti