perjantai 17. huhtikuuta 2009

Ai että miksi en kerro kuulumisia?

Koska täällä ei tapahdu mitään kertomisen arvoista! Sateista, kylmää ja tylsää! Tai ei mulla nyt erityisen tylsää ole, mutta hommailen vain uudessa huoneessani omia juttuja ja olen oikein epäsosiaalinen sopuli.

Sää on tosiaan ollut aika kylmä viimeiset pari viikkoa ja viime päivinä on myös satanut. Tämä on sinänsä sopinut ihan hyvin suunnitelmiin, koska olen ollut kiireinen kouluhommien kanssa ja 50x70 cm kokoista maalausta on vähän hankala tehdä ulkona auringonpaisteessakaan. Sateisella säällä voi sentään hyvällä omallatunnolla pysyä sisällä. Lähinnä olen poistunut Funkysta ostoksille ja salille tai lenkille ja tietenkin kouluun silloin tällöin.

Koukutuin täysin myös Margaret Atwoodin kirjaan, jonka löysin alakerran toimiston hyllystä, mutta eilen loppui sekin lysti ja illalla oli tosi orpo olo, kun oli liian pimeetä maalaamiselle, eikä mitään uutta lukemista. Tänään siis matka käy kohti kirjastoa!

Muu perhe bilettää entiseen tahtiin, vaikka rahat kuulemma on kaikilla melko vähissä. Tätä ei huomaa muuta kuin entisestään vähentyneistä yhteisistä illallisista, vaikka niitäkin onneksi välillä vielä on! Mua kyllästyttää nyt ainainen hörpöttely, kun itse en ole juhlatuulella ja tämänkin takia olen vaihteeksi pysytellyt omissa oloissani.

Ensi viikolla tiedossa on hirveä hulina, kun talo on täynnä vieraita. Poulin kaksi siskoa tulee käymään, Daviden sisko kahden kaverinsa kanssa ja lisäksi ilmeisesti kolme espanjalaista tyttöä, jotka olivat täällä lomailemassa pääsiäisen aikaan. Sokerina pohjalla Colin palaa VIHDOINKIN Lontoosta! Sitä odotan suurimmalla innolla! ...Toivottavasti bileet pysyy edes jonkinlaisissa rajoissa, koska tällä viikolla heräsin jo yhtenä yönä päästämään poliiseja sisään, kun naapuri oli valittanut metelistä.

Näin arjen keskellä ikävä on kova ja mietin kovasti Amaa ja perhettä ja Aman perhettä ja ystäviä Suomessa ja ystävien lapsia ja... Odottelen toiveikkaana, että Mama, Dädi ja Fanni ilmottaisivat pääsevänsä käymään tai joku muu rakas ihminen yllättäisi tulemalla visiitille! (VINK VINK!!!!!!!) Skypekin on toiminut huonosti, joten puhelinlasku on varmasti kasvanut, kun ei malta olla lähettelemättä tekstiviestejä murulle ja muille!

Onneksi aina voi yrittää keskittyä opiskeluun ja treenaamiseen! Välillä sitä tunsi itsensä hölmöksi, kun "tuhlasi" päiviä normaaliin puuhasteluun, eikä koko ajan fiilistellyt täysiä Granadaaa ja Vaihtoa ja Bileitä jne... Kuitenkin täälläkin on (onneksi) luvallista viettää tavallisia päiviä ja rehellisesti sanottuna saan kyllä kiksit niistäkin; eilen pärjäsin pääsiäisloman ahkeroinnin ansioista hyvin espanjantunnilla ja yhdellä taidekurssilla sain positiivisia kommentteja maalauksistani ja professori antoi mulle erityisesti tehtäväksi harjoitella muotokuvia Matissen ja Derainin malliin. Tämä tietysti lisäsi huimasti motivaatiota ja nyt tiedän ihan tarkkaan, miten vietän tulevan viikonlopun! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti