torstai 30. huhtikuuta 2009

Kipuilua

Nyt ilmaantui siis jotain uutta, nimittäin järkyttävä vatsakipu. Oon pötkötellyt kotona nyt kolmatta päivää, kun aina kun vaihtaa asentoa, ylävatsa kramppailee hulluna... Tänään tuntuisi olevan jo vähän parempi olo, mutta katsotaan mitä tapahtuu, kun saan jotain syötyä. :(

En siis ole päässyt treenaamaan sen paremmin kuin juhlimaankaan muutamaan päivään ja varmaan viisainta olisi pitää vielä loppuviikko jonkinlaista lepoa, joten se siitä vapusta sitten! Täälläkin on nimittäin jonkinlaiset bileet työläisten juhlan kunniaksi ja sunnuntaina on kuulemma vielä isommat karkelot... Ristijuhla tai jotain. En ole vielä ihan selvillä...

Maanantaina olin onneksi vielä huippukunnossa. Käytiin aamulla juoksemassa Colinin kanssa ja iltapäivällä kiipesin vuorelle Bibin, Poulin ja kahden Pouletten eli Poulin pikkusiskojen, Mariónin ja Arisen sekä Daviden ja sen siskon Eleanoran (?) eli Elen kanssa. Pikkuhiljaa noustiin piknik-eväitten kanssa ylemmäs Alhambran taakse ja maisemat sen kun parani!

Takaspäin tullessa olikin sitten aikamoista seikkailua, kun ranskalaiset ei löytänyt samaa tietä, jota ne oli aiemmin käyttäneet ja päädyttiin laskeutumaan melkoisen jyrkkiä polkuja pitkin alas. Päästiin kuitenkin ehjinä kotiin parin olutlasillisen ja tapaksen palkitsemina. :)
Nyt mulla on viimein myös uusia kuvia tänne:
(Bibi, Marión, Poul, Ele ja Davide nauttimassa ensimmäisestä maisema- ja eväspysäkistä.)

(Bibi ja Poulettet: Marión ja Arise -joka muuten muistuttaa hämmästyttävän paljon Fannia--> IKÄVÄ! :) - ja Granada)

(Matka jatkui halki oliivitarhan. Marión lempiharrastuksessaan... :) )

(Seuraava pysähdys ja Poulin meditaatiohetki...)

(Sisarukset Davide ja Ele leikkimässä... :D )

("The hills are alive...")


(Tehokasta turistamista!)

(Takaisin päin tuonne keskustaan...)

Mama ja dädi voi siis varautua ottamalla lenkkarit mukaan! Ei täälläkään ihan urheilematta selviä!!! :)

2 kommenttia:

  1. Vautsi mitkä maisemat! Toivottavasti mahakipu hellittää, varmasti kurjaa olla siellä kipeänä. Mahtavaa lukea sun kuulumisia sieltä :)

    Täällä vappu oli ja meni, harjulla pyörähdettiin ja siinä se sitten olikin. Muutettiin Riston tällä viikolla samassa talossa kaksi kerrosta ylöspäin, meillä on nyt ihan aikuisten koti, 56 neliötä ja ihan oikea keittiö, oon ihan fiiliksissä :) Opiskelut painaa päälle, on harjoittelua ja kandia ja sitten oli vielä flunssakin. Mutta onneksi täällä aurinko paistelee ja uusi koti on järjestyksessä, niin on edes jotain tulevaisuuden uskoa :D

    Matte taitaa tulla sinne sun luokse piakkoin kylään? Milloin oot tulossa Suomeen, nähdäänhän me sitten kesällä?

    *hali ja rutistus*

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kun joku lähettää kommentteja! Ei millään ehdi kaikkien kanssa henk. koht. pitää yhteyttä, joten mukava tietää, että jotkut kaveritkin jaksaa lueskella mun höpinöitä täällä! :)

    Joo täällä on kauniista maisemista runsaudenpula. Juoksulenkkikin on sellanen turistikierros, että oksat pois!

    Toi kevät-putki kuulostaa suht tutulta. Mulla muuten sama, muttei onneks harjottelua ja flunssan sijaan on siitepölyallergia. Yritän kiireellä saada hommat pois alta ennen Maten ja maman ja dädin vierailuja.

    Onnea teille uuteen kotiin! Pitää tulla kylään, jos pyörähdetään kesällä siellä päin! Mä tuun takas 17.6. mut lähdetään sit heti jussiks Sallaan. Ja te olette tietysti sen jälkeen tervetulleita Etelä-Suomeen kyläilemään!

    Halaukset myös sinne! <3

    VastaaPoista